Dekameron Könyvkiadó

Nemes N. Zoltán: ANGYALTALLÉR - Tanmesék a léleknek

Nemes N. Zoltán: ANGYALTALLÉR - Tanmesék a léleknek

Elsősorban a spirituális irodalom iránt érdeklődők, az  ezoterikát elfogadók, illetve az iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk, de minden olvasó számára érdekes élmény.

Több részlet

Internetes ára:
2 030,00 Ft

2 900,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


          Nemes N. Zoltánt egyszerre hét kötettel jelentkezik a spirituális irodalom iránt érdeklődők, az  ezoterikát elfogadók, illetve érdeklődők népes tábora felé.  A hét kötet szereplői, helyszíne, cselekménye mind más és más, mégis szorosan összefügg.

A hét kötet, a hét bűn. 

Lenyűgözően izgalmas, érdekfeszítő egyedi stílusával az érzelmek olyan mély gyökereit tárja a tisztelt olvasó elé, amely méltán tart igényt a sikerre.

Ez a történet az 1700-as évek elejére viszi el az olvasót. A korabeli világot Robin, a fiatal számkivetett fiú szemszögéből ismerhetjük meg. Az idősíkok sajátosságának köszönhetően a kis falu lakói és vezetői személyiségében, viselkedésében nagyon is mai vonásokat fedezhetünk fel. Ambriel őrangyal Robin életét igyekszik jó irányba terelni, de a segítség inkább felfordulást okoz. Nincs más megoldás, Robin elindul, hogy Ambrielt megkeresse, hogy helyreálljon a rend a faluban. Világjárása közben életvitele 180 fokos fordulatot vesz. Hogy milyen emberként tér vissza a falujába, és a változások mivel járnak Az ő életében, azt azért fontos megtudni, mert könnyen megeshet, hogy a mi jelenkori gondolkodásunk és társadalmi kapcsolataink is pozitív irányba változnak. Ha a történetbeli Ambrielt saját magunkban indulunk el megkeresni, hogy helyreálljon életünkben a rend, és ha csak egy kicsit is olyan magányosnak érezzük magunkat rohanó világunkban, mint Robin, akkor biztosan megváltozik az életünk.                    

Az ANDALÚZ Kiadóval közös produkció

 

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék