Dekameron Könyvkiadó

INDIA (Galamb Gábor)

INDIA (Galamb Gábor)

REMEK KALANDOK EGY MESÉS VILÁGBAN

HÁTIZSÁKKAL, VONATTAL, és egy feleséggel

Útiélmény regény

Több részlet

Internetes ára:
3 960,00 Ft

4 950,00 Ft

internetes ár: - 20 %!


Egy indiai utazás semmivel sem összehasonlítható élmény és persze kihívás. Pláne, ha az ember nem szervezett utazás keretében, hanem maga erejéből, a saját érdeklődésétől vezérelve bízza magát a jó szerencséjére.

Mit is hát ez a csodás világ, India?

Csodával határos módon még működő ócska autók, motorok, folyamatos tülkölés, mindent felfaló kecskék, ruhád szélét ráncigáló, kitartóan kéregető asszonyok és gyerekek, állandó testközelség…, emberek, emberek mindenütt! Keressük az érveket, amik egy ilyen utazás mellett szólhatnak! Talán az ottani emberek mosolya, kedvessége, az a naiv természetesség, ahogy a kamerád elé állnak, talán  a közvetlenség, Talán az ételeik, amiknek az ízét, illatát a hazatérésed után is még napokig fel tudod idézni? Talán az, hogy ott mintha mindig ünnep és karnevál volna, ahol az emberek – különösen az asszonyok – színpompás nemzeti viseletet hordanak hétköznap is? Talán a különlegesebbnél különlegesebb műemlékek, melyeket olyan mennyiségben láthatsz ott, mint sehol másutt a világon?

Igen, mindez együtt olyan varázslatot teremt, amiben még a negatív élményeknek is fontos helyük van és az egész egy hihetetlen és csak Indiában lehetséges időutazással ajándékoz meg: olyannal, mintha egyik napról a másikra visszakerülnél a középkorba, de annak egy furcsa változatába, ahol vannak autók, repülők és internet is.

A szerző egy pompás, szórakoztató kötettel kényezteti olvasóit. Olvasmányos stílusban mutatja be ezt a mesés, keleti, egzotikus úticélt.  Személyes hangvételben taglalja  Indiát és az általa meglátogatott, csodálatos látnivalóit, mégpedig úgy, hogy miként utazhatunk – az általa személyesen is kipróbált módonutazási irodák bevonása nélkül, saját szervezésünkben.  

 

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék