Dekameron Könyvkiadó

GÓR NAGY MÁRIA - Dr. Ambrus Péter szórakoztató riport kötete

GÓR NAGY MÁRIA -  Dr. Ambrus Péter szórakoztató riport kötete

Mindenről szó esik, amiről hallani szeretnénk.

Sok-sok sztárfotóval, eseményfotóval!

SZTÁROKTÓL SZTÁROKRÓL sorozat

Több részlet

Internetes ára:
2 495,00 Ft

4 990,00 Ft

internetes ár: - 50 %!


Olvasmányos, szórakoztató, sok-sok sztárfotóval, eseményfotóval illusztrált  kötet a magyar színházi világ fontos és híres  alakját, a sikeres SZÍNITANODA megalapítóját, s igazgatóját, a valaha igazi szépség Gór Nagy Máriát (aki ma is döbbenetesen szép és jó alakú, dacára az elillant esztendőnek, ami maga is egy valóságos csoda) és munkásságát mutatja be.  A róla szóló írások, riportok alanyai a magyar színházi világ sztárjai: Gálvölgyi János, Kern András, Oszter Sándor, Pécsi Ildikó, Szinetár Miklós, Liptai Claudia, Kapolcs Zsóka, Csonka András, és még sokan mások, akik maguk is izgalmas, roppant népszerű, sokat foglalkoztatott művészek. Az írások tele vannak izgalmas történetekkel. Titkok tárulnak fel előttünk! Beláthatunk a kulisszák mögé, a sztárok életébe… A színházi,- és filmvilág mindenkit foglalkoztató színes eseményeibe.

Mindenről szó esik, amiről hallani szeretnénk, ugyanakkor megismerhetjük egy nagy alkotóegyéniség életén keresztül a magyar színházművészet elmúlt 50 évének történetét.

A kötet  külön érdekessége, hogy a szerző a maga bőrén is megtapasztalta milyen is Gór Nagy világa, mert egy-egy óra erejéig részt vett a tanoda tevékenységében is.  Logopédia, művészi beszéd, ének, balett, akrobatika, színész mesterség órákat vett, s kedves humorral be is számol ezekről az élményeiről.

Gór-Nagy Mária maradandót alkotott, tevékenysége művészi igazságokat  sugároz, mindannyiunk, és a magyar kultúra javára.

A kötet „szereplői”, az interjúkat adó sztárok készek – a megjelenést követően – maguk is, a számukra megnyíló lehetőségekkel élve, minden lehetséges módon mindenki számára ajánlani a kötetet, Ezt a színész világban – csakúgy mint a nagyközönség soraiban – népszerű művésznőről szóló könyvet.

 

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék