Dekameron Könyvkiadó

Földvári-Oláh Csaba: MAGYAR MÁGUS

Földvári-Oláh Csaba: MAGYAR MÁGUS

Egy különleges ember gyilkosa utáni izgalmas nyomozás története. Különös, meglepő fordulatokmisztikum, és egy váratlan befejezés.

Igazán remek könyv! Mindenkinek ajánljuk!

Több részlet

Internetes ára:
1 960,00 Ft

2 800,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


Napjaink Magyarországa, és Mexikó. Ezek a „díszletei” ennek a mély gondolatokkal átszőtt, töprengésre késztető, ugyanakkor lebilincselő történetnek.

A regény hét központi szereplőjének egyike már halott, a másik eltűnt, valószínűleg ugyanez a sors vár mindegyikükre. Legalábbis, ha hihetünk a főszereplőnek, aki mindezek ellenére váratlanul félbehagyja a nyomozást, és minden erejével az addig történtek magyarázatába kezd. Vajon ki is az igazi főszereplő?  Ő, aki különös módon jut el a Mágus alföldi házához, aztán követi Budapestre, miközben megjárja Mexikót is. Vagy maga a Mágus a regény valódi főszereplője? Talán a hetedik szereplő az, akinek jelenléte felülír mindent, amitől a Magyar Mágus mégis egy krimi lehetne? Ki a rejtélyes Mágus, kik a követői?  Mi az, amit nem fed fel előttünk a regény, csak sejtetni enged?

A nyomozás kizárólag szórakoztató irodalmat ígér. Mégis, - mivel a szépirodalom eszközeivel nyúl a témához, - a végeredmény egy nagyszerű alkotás.

A történetet különös, meglepő fordulatok,  misztikum, és egy váratlan befejezés teszi rendkívüli módon érdekfeszítővé.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék