Dekameron Könyvkiadó

Piscatus: AZ IDŐ ANOMÁLIÁI Bölcselkedések és töprengések

Piscatus: AZ IDŐ ANOMÁLIÁI Bölcselkedések és töprengések

Rövid, tömör, de velős bölcselkedések, töprengések, „aranymondások” izgalmas gondolatok együtteséből épül fel ez a kötet.

Remek és szép kivitelű ajándék! 

Több részlet

Internetes ára:
784,00 Ft

980,00 Ft

internetes ár: - 20 %!


 

A világot és az embereket foglalkoztató örök gondolatok, és az egyén életét érintő töprengenivalók sokasága jelenik meg e kötet oldalain, jól érthetően, és mindenkit azonnal megkapó módon. Hiszen rólunk van szó, a mi problémáinkról, az életünkről, helyszíntől és kortól, korszaktól függetlenül.

 

Az ősembertől az egyetemi tanárig, az ókortól a legutóbbi időkig nem változtak az emberiség alapvető problémái: Enni kell, lakni kell, szeretni kell, szaporodni kell, gyarapodni kell, vagy kéne, s jó lenne, ha békében hagynának, ha szeretetet kapnánk, meg elismerést, meg  (oh mily kínos kimondani) pénzt.

 

Ha jól éreznénk magunkat, nem kellene megszakadni a munkától, de mégis mindig lenne munkánk, ami kielégít, élvezetet, örömöt okoz, mert a tétlenség is borzalmas. Ha mindig lenne társunk, stb.

 

Ilyenekről szól a bölcselő, élvezetes, olvasmányos, ám komoly gondolatokat felvető könyve. Jó könyv, érdemes elolvasni, aki kezébe veszi, annak tetszeni fog. S hogy felfedezze, kezébe vegye, erről a látványos borító és a szép kivitel is igyekszik gondoskodni.

Fotó illusztrációkkal!

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék