Dekameron Könyvkiadó

Dr. Kopa János: ÉLET A TÖRTÉNELEM VIHARÁBAN

Dr. Kopa János: ÉLET A TÖRTÉNELEM VIHARÁBAN

A kötet szerzője, Dr. Kopa János, ideg-elmegyógyász és idegsebész szakorvos, egyéni élettörténetén keresztül mutatja be miként volt lehetséges a magyar nemzet számára túl­élni a XX. század történelmi viharait.

Több részlet

Internetes ára:
1 917,50 Ft

2 950,00 Ft

internetes ár: - 35 %!


  A szerző egyéni élettörténetén keresztül mutatja be miként volt lehetséges a magyar nemzet számára túl­élni a XX. század történelmi viharait, a II. világhábo­rú borzalmait, a szellemi és fizikai terrort, az 56-os, hősies forradalom és szabadságharc viszontagságait, mindezt úgy, hogy megőrizze a tisztességes emberi magatartását, humanizmusát, s megkísérelje vissza­szerezni a nemzet önbecsülését és önállóságát. Ez a fizikai, lelki és szellemi harc alapvető szerepet játszott a nemzet XX. századi történelmének alakulásában.

A kötet rengeteg érdekes, fontos eseményt dolgoz fel, nagyon sok adatot tartalmaz az elmúlt évtize­dekről, és eseményeiről, amelyek nem csak tanul­ságossá, hanem izgalmassá, szórakozatóvá is teszik a leírtakat.

  Dr. Kopa János, ideg-elmegyógyász és idegsebész szakorvos. Igen sok szakmai könyvet írt és szerkesztett Figyelemre méltó közleményei jelen­tek meg hazai és külföldi szakfolyóiratokban. Ezek révén nemzetközi hírnévre tett szert. Megkapta a legjelentősebb hazai, szakmai kitüntetéseket, és külföldi tagjává választotta az Amerikai Idegsebé­szek Szövetsége (AANS) is.

keménytáblás, cérnafűzött,        232 oldal 

ÜNNEPI KÖNYVHETI KÖTET

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék