Dekameron Könyvkiadó

Nelson Wilkins: CÉLKERESZTRE FESZÍTVE

Nelson Wilkins: CÉLKERESZTRE FESZÍTVE

Izgalmakban bővelkedő krimi, avagy akcióregény, sőt még pontosabb definíció szerint:  akció - kém regény.

Több részlet

Internetes ára:
325,00 Ft

650,00 Ft

internetes ár: - 50 %!


Ez kérem egy jó, és jól megirt, olvasmányos, izgalmas, gördülékeny sztori, melyben a brit haditengerészeti hírszerzés ügynöke, - minő meglepetés: -  egy nemzetközi fegyvercsempész banda után nyomoz.

            A lendületes cselekmény, és az izgalmak mellett egyáltalán nem hiányzik a szerelmi szál sem! Hogy is hiányozhatna.  Mi több, itt igen élvezetes szál, mit szál, kötél (!) nyűgöz le minket!  

Roger Stone, a brit haditengerészeti hírszerzés ügynöke a „gyilkolás művésze”,
csakhogy (pechére?) túl sokat gondolkodik. (Igaz, a gondolkodás néha káros az egészségre...) Minden esetre, kíméletlen harcos,  ahogy illik egy ilyen regényben, de – minő meglepetés! – néha a legváratlanabb helyzetekben tanúsít ódivatú lovagiasságot. Sima modorú, szemtelen csábító, ezúttal azonban gúzsba köti a szerelem. Szigorú szabályok szerint él, de a barátaiért felrúg minden törvényt és kötelességet. Képes hidegvérrel átvágni ellenfelei torkát, közben viszont a gyermekkorán töpreng. A legmodernebb technikával, a legpusztítóbb fegyverekkel és profi segítőtársakkal felvértezve ez a különös ember szembeszáll Európa legveszélyesebb fegyvercsempész bűnszövetkezetével. De vajon győzhet-e egy örökké vívódó, magányos férfi a túlerővel szemben, amikor még a szeretett nő is a rossz oldalon áll?

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék