Dekameron Könyvkiadó

Prof. Dr. Kopa János: EGYPERCES VADÁSZATOK

Prof. Dr. Kopa János: EGYPERCES VADÁSZATOK

A szerző Prof. Dr. Kopa János idegsebész, ideg- és elmegyógyász, az agyérbetegségek  specialistája és szenvedélyes vadász!

ELFOGYOTT!

Több részlet

Internetes ára:
3 591,00 Ft

3 990,00 Ft

internetes ár: - 10 %!


Minden történet, pár perc alatt elolvasható, pihentető. Tartalmas időtöltést biztosít az olvasó számára. Vadászoknak kifejezetten kellemes élmény!

Nem arról szólnak, hogy „kimentem vadászni, meglőttem, hazavittem, megettem,” hanem arról adnak képet, hogy mit jelenthet a vadászat az embernek magának, milyen hatással van a természettel való kapcsolatra, de legfőként mit jelent a vadászat az emberek egymás közti kapcsolatában, barátságok kialakulásában, sőt, a családi kapcsolatok ápolásában.  Figyelmünkbe idézi, hogy az ember és a természet szoros egységét alkot,  s ezen belül az emberek egymással is szorosan összetartoznak, egymásra utaltak.

Több mint negyven esztendő vadászatainak esszenciája ez a remek kötet. A történetek mindegyike elénk tár valamilyen tanulságot, vagy tapasztalatot, de a szerző legfőképpen arra törekedett, hogy történetei példázhassák az igazi, a hagyománytisztelő, etikus vadászat szerepét, hatását az ember és ember, az ember és az élővilág, az ember és a természet kapcsolatára.

A történetek rövidek, s igyekeznek - a szórakoztatás kifejezett szándéka mellett - valamiféle okulást is közvetíteni.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék