Dekameron Könyvkiadó

FINNORSZÁG (Császár Tímea - Grosschmid Péter)

FINNORSZÁG (Császár Tímea - Grosschmid Péter)

Hiánypótló útikönyv, térkép.- és fotóillusztrációkkal, magyar turisták részére. 

Messzi északra, az ezer tó országába, nyelvrokonaink otthonába invitálja a kedves utazni vágyót e szépen illusztrált kötet.

Több részlet

Internetes ára:
3 465,00 Ft

4 950,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


Mindenkinek figyelmébe ajánljuk! -  TÉLEN – NYÁRON ÓRIÁSI ÉLMÉNY!

Finnország különleges, északi egzotikumokban bővelkedő, végtelenül megkapó ország, gyönyörűséges turistacsalogató látnivalókkal, fantasztikus kultúrával.

Részletes, praktikus, mindent bemutató, vadonatúj útikönyv, melyben a hosszabb idő óta Finnországban élő, s dolgozó szerzők, a magyar nagykövetség kulturális tanácsadója, és felesége, személyes tapasztalataik alapján, bemutatják mindazt, amit látni kell, és megismertetnek bennünket azzal, amit tudni kell, hogy alaposan megismerhessük északi rokonaink életét, alkotásait, városait, országuk mesebeli tájait. Megkóstolhassuk ételeiket, italaikat, élvezzük a nyári hosszú nappalokat és rövid fehér éjszakákat, a tél végtelen, szikrázó hómezőit, a befagyott tavak és a tenger csodáit, a finn természet nyugalmát és háborítatlan szépségét!

A városok szerelmesei és a természetjárók egyaránt tobzódhatnak a látnivalókban.

 

Friss, pontos, nélkülözhetetlen információk, a látnivalók részletes és kitűnő bemutatása, jellemzi a kötetet melyet  igen jó tájékoztató térkép,- és fotóillusztrációs anyag egészít ki.

 

Elsősorban a magyar turisták számára készült, az ő igényeik, lehetőségeik figyelembevételével, de gondolva mind a szerényebb, mind pedig a sok lehetőséggel bírókra egyaránt!

A kötet szerzői gondoltak a gyermekes családok, az idősek és a mozgáskorlátozottal igényeire és lehetőségeire is!

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék