Dekameron Könyvkiadó

Ujkéry Csaba: HÉTORSZÁG FEJEDELME

Ujkéry Csaba: HÉTORSZÁG FEJEDELME

Jeleleg nem rendelhető.

 

 

 

TÖRTÉNELMI REGÉNY.  A magyar történelem sorsdöntő korszakát vetíti elénk. Hitelesen jeleníti meg Geysa (Géza) fejedelem, Szt. István király és Koppány alakját.

Több részlet


2 490,00 Ft


A magyar államalapítás korában játszódó izgalmas és lenyűgöző történelmi regény hitelesen jeleníti meg Geysa (Géza) fejedelem, Szt. István király és Koppány alakját, s azt, a népünk további életét eldöntő fordulópontot, amikor létrejött s megerősödött a nyugati kereszténységhez kapcsolódó magyar állam.

Nehéz, bonyolult, de egyúttal felemelő korszak volt ez, amikor egymásnak feszült fejlődés és hagyomány, s választani kellett a lehetségesnek tűnő utak közül. Választani, sőt kiválasztani azt az egyet, amely biztosítja a fennmaradást és aztán a fejlődést.

*

E nagy regény írója, az immár az élő klasszikusok sorába emelkedő Ujkéry Csaba, hitelesen és érzékletesen ábrázolja a történelmi pillanatokat, s kitűnően megformált alakjain keresztül - mi, az olvasók is - részesei lehetünk a mozgalmas eseményeknek…

*

Ez az új regény méltó ahhoz a fontos történelmi eseménysorhoz, melyet elénk helyez.

Megismerteti a korszak valódi történetét, új szempontok  megismerését is lehetővé téve, s segít abban, hogy szívükbe zárjuk  történelmünk e sorsdöntő korszakának kimagasló alakjait.

*

A kedves olvasó egy olyan magyar történelmi kitűnő regényt tart a kezében, amelyet "nem lehet letenni"!  Mindig emlékezni fog rá, legkedvesebb olvasmányélményei között tartja majd számon, s újra meg újra vágyat fog érezni arra, hogy ismét elolvassa…

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék