Dekameron Könyvkiadó

Pietro Saggio Pescatore: IDŐKONTRAKCIÓ

Pietro Saggio Pescatore: IDŐKONTRAKCIÓ

Az emberiség bölcs gondolatai és vágyai, tapasztalatai sűrűsödnek egybe mulattató ám egyszersmind mélyen, de kellemesen elgondoltató aforizmákban, rövid, mulatságos, könnyednek tetsző, ám valójában mégis  elgondolkodtató szövegekben.

 

Több részlet

Internetes ára:
686,00 Ft

980,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


Ez a szép és minden rendű-rangú olvasó számára kellemes olvasmányélményt nyújtó - szellemes mondásokat, aforizmákat és bölcseletét mulatságossága mögé rejtő, rövid írásokat – tartalmazó kötet az ókor és a reneszánsz egyszerre titokzatos és szabad szárnyalását, édes, bódító illatát, bájos szépségét, művészetének s gondolatainak örökérvényűségét, az új-, s legújabb kor pikáns-bölcs izgalmával  elegyítve idézi fel bennünk!

A legbölcsebb gondolatok sohasem mentesek a szatírától.

Kigúnyolom magam, hisz elég bölcs vagyok ahhoz, hogy képes legyek megelőzni, hogy mások tegyék ezt velem! – vallja Pescatore, lelkes egyetértéséről biztosítva a nagy Cyrano-t!

E kötet egy víg kedélyű mester szellemes sziporkáival, egybegyűjtött velős gondolatival, a világ  izgalmas bölcsességének eszenciájával - mely lényegét tekintve  független tértől és időtől - mulattatja, s egyben töprengésre készteti a nyájas olvasót. Egy szórakoztatva gondolkodtató mű, amelyet a szerző - titokzatos múzsája édes ösztönzése nélkül - tán sosem vetett volna papírra.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék