Dekameron Könyvkiadó

KUBA (Monos János)

KUBA (Monos János)

Remek ÚTIKÖNYV!

Kuba... már a szónak is íze van, akárcsak az Őt körülölelő kék tengereknek.

Több részlet

Internetes ára:
3 983,00 Ft

5 690,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


Gyönyörű, egzotikus helyen kalauzolja végig az utazót ez a kifejezetten a Magyarországról idelátogató turistáknak szánt útikönyv,  melyet elsősorban az őszi és téli, koratavaszi időszakra ajánlunk, amikor a borongós őszből, vagy a havas, hideg télből, hipp-hopp a csodálatos „nyárba” repülhetünk!

A szép kivitelű, praktikus méretű kötet, pontos, aktuális, friss és nélkülözhetetlen gyakorlati információkat nyújt, a látnivalókról, az orsz gról és mindarról, amire egy Magyarországról érkező turistának szüksége lehet.

Részletesen megismerteti a látnivalókat.

Bőséges térkép-, és fotómelléklettel, útiszótárral, szállásajánlatokkal, program javaslatokkal, hasznos tudnivalókkal, a varázslatos turistaélet megkönnyítését segítő, részletes információkkal segíti az eligazodást e csodálatos szépségekkel teli országban.

Monos János, a kötet szerzője gyakorlott idegenvezető. Régóta vezet csoportokat a világ minden tájára. E kötetét is, a megszokott precizitással, egy hosszú  kutatómunka eredményeinek, és a helyszíneken szerzett személyes tapasztalatok, friss ismeretek felhasználásával,  valamint a Kubai Nagykövetség által nyújtott értékes szakmai segítséggel készítette el, melynek végeredménye, egy igazán szép, praktikus, jól használható, friss adatállományú értékes útikönyv.

 

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék