Dekameron Könyvkiadó

MONGÓLIA (Dr. Obrusánszky Borbála)

MONGÓLIA (Dr. Obrusánszky Borbála)

Hiánypótló útikönyv,  fotó, és térkép illusztrációkkal, magyar turisták számára!

Több részlet

Internetes ára:
2 691,00 Ft

2 990,00 Ft

internetes ár: - 10 %!


Elsősorban a különleges kalandélményekre vágyóknak, Ázsia varázsa iránt érdeklődőknek, illetve az üzleti útra indulóknak ajánljuk!

De a széles nagyközönség  figyelmébe is, mert Mongólia – egyedi „ízeivel”, kétségtelenül kívánatos és érdekes turistacélpont, noha nem a könnyű pihentető nyaralást ígéri.

Különös, egzotikus úticélpont, tele meglepetésekkel, csodálatos látnivalókkal, egy másik fajta világ felfedezésének élményével. A mongolok, ez - a mi történelmünkben egykor sajátos szerepet játszó, - büszke, bátor nép, erős, jellegzetes kultúrával, csodaszép országgal rendelkezik. Meglátogatni nem „sétagalopp”, de aki nekivág örök és csodás élményekkel lesz gazdagabb.

A szerző: Dr. OBRUSÁNSZKY BORBÁLA Mongólia kitűnő ismerője, rengeteg időt töltött ott, s az egyik leghivatottabb és avatottabb személy arra, hogy „kézen fogva” a bősz turistát, megszerettesse vele Mongóliát, az országot, történelmét és népét.

E kötet részletes, aktuális, s nélkülözhetetlen információkkal lát el.

Értékes fotóanyag és térkép illusztrációk teszik teljessé.

A kifejezetten magyar turisták számára készülő, s az ő lehetőségeiket, igényeiket figyelembe venni igyekvő, folyamatosan bővülő „Dekameron útikönyvek” sorozat  a világ minden tájára elkalauzolja olvasóit s a turistákat: Horvátországtól kezdve Olaszországon, Spanyolországon, Nagy-Britannián keresztül, Kubán át  az Egyesült Államokig, illetve Dél Amerikáig, különös tekintettel a csodálatos Perura, valamint Kenyával az élen, a festői Afrikába, illetve Mongólián át Kínáig, Ázsiába.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék