Dekameron Könyvkiadó

MONTENEGRÓ (Szőnyi Attila)

MONTENEGRÓ (Szőnyi Attila)

Útikönyvünk a ma talán - méltán - legnépszerűbb, pompás túrista és nyaraló paradicsomba, Európa egyik legváltozatosabb, gyönyörű országába invitálja Önöket.

(Írta: Szőnyi Attila)

Több részlet

Internetes ára:
4 941,00 Ft

5 490,00 Ft

internetes ár: - 10 %!


Ez a vadonatúj útikönyv Európa legfiatalabb és egyik legváltozatosabb országába invitálja Önöket. Bemutatja Montenegró varázslatos tájait a Durmitor égbetörő csúcsaitól, a fantasztikus Skodrai-tó mocsárvilágán át egészen az Adriai-tenger kristálytiszta vizű öbleiig. Részletesen taglalja a Kotori-öböl, a Budvai riviéra, valamint a Bari és Ulcinji riviérák ódon hangulatú műemlékvárosait, bemutatja a legjobb strandokat. A szerző – aki személyes helyszíni tapasztalatai alapján írta az útikönyvet – nagy gondot fordított arra, hogy a népszerű tengerpart mellett Észak- és Közép-Montenegró látnivalói is kellő súllyal szerepeljenek a könyvben. Azokról sem feledkezik meg, akik a nyári főszezonon kívül érkeznek az országba, így tippeket ad a túrázáshoz és ismerteti Crna Gora sípályáit.

A látnivalók ismertetése mellett hasznos információkat és tanácsokat, bő szálláslistát is talál az olvasó a Dekameron Útikönyvek sorozat értékes tagjában.

A kötetet színes fotóanyag és térképillusztráció egészíti ki.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék