Dekameron Könyvkiadó

NÁPOLY - Pompeji és a Vezúv (Monos János)

NÁPOLY - Pompeji és a Vezúv (Monos János)

Nápoly, Pompeji, a Vezúv, s környéke:  Salerno, a vulkáni sziget Ischia, valamint  Capri, Sorrento, Amalfi elképesztően gazdag értékekben, látnivalókban. (Írta: Monos János)

Több részlet

Internetes ára:
4 836,50 Ft

5 690,00 Ft

internetes ár: - 15 %!


Kevés helyen láthatunk olyan csodákat, mint itt, a Rómától délre található és Campania „felixhez” — boldog Campaniához  — kapcsolódó Nápolyi-öbölben, amelyet okkal sorolhatunk Itália legfőbb értékei közé. Nápoly, Pompeji, a Vezúv, s környéke:  Salerno, a vulkáni sziget Ischia, valamint  Capri, Sorrento, Amalfi elképesztően gazdag értékekben, látnivalókban. A terület valóban jelentős értékek tárháza: a bájos öblök, a fenséges hegyvidékek természeti csodái, a régi idők hangulatát árasztó várak, az ókort idéző antik épületek, vagy a konyhaművészet s a népművészet remekei mind-mind bámulatba ejtik a turistát. Nápoly, egyéni, izgalmas hangulatú látnivalók tömegét nyújtó, nyüzsgő, lüktető nagyváros. Innen ágaznak szét az útvonalak – a Vezúv előtt és mögött –  a többi célpont felé: Salerno,  - és a meredeken a tengerbe szakadó tufasziklák fennsíkján, a kanyargós szerpentineken, - Sorrento irányába.

A kötet részletesen bemutatja a világhírű látnivalókat és a páratlanul csodálatos tájat. Fontosságú információkat nyújt.  Megismertet e jellegzetes olasz régió izgalmas és kihagyhatatlan turistacélpontjaival, gazdag történelmével, híres személyiségeivel. Nélkülözhetetlen „eszköz” az itt eltöltött szabadság életre szolgáló élményeinek megszerzésében! A magyar turisták igényeihez és lehetőségeihez igazodik!

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék