Dekameron Könyvkiadó

PERU ÉS BOLÍVIA - Az inkák földje (Gyarmati János)

PERU ÉS BOLÍVIA - Az inkák földje (Gyarmati János)

Fantasztikus történelmi emlékhelyeken, lenyűgöző látnivalók között  kalauzolja végig az utazót ez a kifejezetten a Magyarországról idelátogató turistáknak szánt, útikönyv. (Szerző: Gyarmati János)

Több részlet

Internetes ára:
4 060,00 Ft

5 800,00 Ft

internetes ár: - 30 %!


E két országot a fantasztikus tájak és a pazar látnivalók kötik össze, hisz a természet szépségei és a történelmi emlékegyüttesek nem ismernek országhatárokat. Gyönyörű, egzotikus tájakon,  a fantasztikus történelmi emlékhelyeken, lenyűgöző látnivalók között  kalauzolja végig az utazót ez a kifejezetten a Magyarországról idelátogató turistáknak szánt, útikönyv.

A szép kivitelű, hatalmas előkészítő munkán alapuló aktuális, nélkülözhetetlen és gyakorlati információkat nyújt,  a látnivalókról, az országról és mindarról, amire egy Magyarországról érkező turistának szüksége lehet. Részletesen bemutatja az ősi emlékeket, a jelen szépségeit egyaránt. Végigkalauzol - térben és    időben, - minden látnivalón!  Remek térkép-, és fotó illusztrációkkal, hasznos tudnivalókkal, a turistaélet megkönnyítését segítő információkkal segíti az eligazodást! Rendkívül élvezetes, az országról mindenféle információt nyújtó, érdekes olvasmány azoknak is, akik nem utaznak személyesen Peruba, csak érdeklődnek e varázslatos ország iránt! Dr. Gyarmati János, a kötet szerzője, néprajzkutató, archeológus és gyakorlott idegenvezető.  Hosszú időt töltött Peruban kutatásokkal, s régóta vezet csoportokat is az országba. Kötetét  komoly precizitással, egy hosszú  széleskörű kutatómunka eredményeinek, és a helyszíneken szerzett személyes tapasztalatok, friss ismeretek felhasználásával készítette el. A szakértő tudós magabiztosságával, a helyszínen szerzett sokirányú tapasztalatok birtokában szerzőnk úgy kalauzolja az olvasót végig ezen a gyönyörű országon, hogy a végén maga is úgy érzi, személyesen járt a pampákon, az altiplanón, kapaszkodott a magas hágókon, taposta az ezeréves Inka Ösvényt és állt a Nappiramis lábánál, s csodálta a lélegzetelállítóan szépséges Machu Picchu panorámáját. S aki úgy dönt, hogy valóban  felkeresi az inkák földjét, első kézből származó ismeretekhez, fontos turisztikai információkhoz juthat e könyvből, s alaposan felkészülhet élete egyik legszebb, legkalandosabb utazására. E kötet felváltja a korábban ugyancsak a mi kiadásunkban megjelent Peru és a bolíviai határvidék c. könyvet.  Terjedelme: 428 oldal

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék