Dekameron Könyvkiadó

PORTUGÁLIA és gyöngyszemei Lisszabon, Madeira, Azori-szigetek (Ifj. Zsiga György)

PORTUGÁLIA és gyöngyszemei Lisszabon, Madeira, Azori-szigetek (Ifj. Zsiga György)

Portugália, az egykori hatalmas gyarmatbirodalom központja, ma békés kis ország, gyönyörű tájakkal, szebbnél-szebb, ékszerdoboz városkákkal és a káprázatos szépségű Lisszabonnal.

Több részlet

Internetes ára:
2 992,50 Ft

3 990,00 Ft

internetes ár: - 25 %!


Portugália, az egykori hatalmas gyarmatbirodalom központja, ma békés kis ország, gyönyörű tájakkal, szebbnél-szebb, ékszerdoboz városkákkal és a káprázatos szépségű Lisszabonnal, no meg – többek között – a páratlan éghajlatú télen-nyáron varázslatos turistaparadicsommal, a pompás MADEIRA szigettel, ahol mindig felüdülés vár a turistára., és a szintén izgalmas, egyedülálló AZORI-SZIGETEKKEL, teljes képet adva így egész Portugáliáról!  

Látnivalók, élveznivalók tobzódó sokasága, csodálatos élmény várja itt a turistát!

Mediterrán, homokos tengerpartok, strandolás, szörfözés,  gazdag és híres bortermelő vidékek, (Porto, Madeira), lenyűgöző építészeti emlékek, pl. a lisszaboni Belém-torony, Alconaca és Batalha kolostorkomplexumai, Évora történelmi városa, Sintra csodás palotái, izgalmas nagyvárosok, (Lisszabon, Portó Coimbra) pezsgő élete és látványosságai.

Portugália, mint egykor hatalmas birodalom, a történelem alakításában is komoly szerepet játszott.

(A nagy felfedezések kora, Vasco Da Gamma, Tengerész Henrik, Kolumbusz.)                                                                 

E remek útikönyv pedig megismertet minket minden látni- és tudnivalóval. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket friss, gazdag és igazán remek fotóanyag és térkép-illusztráció tesz teljessé, s mindezt  az áttekinthető, jó felépítés teszi nagyon könnyen használhatóvá.

A kötet elsősorban a magyar turisták számára készült, az ő igényeik, lehetőségeik figyelembevételével, de gondolva mind a szerényebb, mind pedig a sok lehetőséggel rendelkezőkre egyaránt!

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék