Dekameron Könyvkiadó

SPANYOLORSZÁG - útikönyv (Ijf. Zsiga György)

SPANYOLORSZÁG - útikönyv  (Ijf. Zsiga György)

Gazdagon illusztrált kötet bemutatja az országot, beleértve a csodálatos szigeteit is, (Kanári-szigetek, Ibiza, stb), valamint Gibraltárt és Andorrát is!

Több részlet

Internetes ára:
2 394,00 Ft

3 990,00 Ft

internetes ár: - 40 %!


Könyvünk, hiánypótló műként, nem csak Spanyolország szárazföldi területeire kalauzolja el olvasóit, hanem a csodálatos Kanári-szigetek lenyűgöző természeti világába és a mindig élettel teli Baleári-szigetekre, mely Ibizával az élen a ma Európa egyik különösen kedvelt szórakozó és nyaraló központja. Egyedülálló módon, részletesen bemutatja a két, Spanyolországgal szomszédos ’miniállamot’, Gibraltárt és Andorrát is!

Spanyolország turisztikai nagyhatalom! Világhírű látnivalói, a vadregényes, változatos tájak, pompázatos székesegyházak,  csendes vidéki kolostorok, a hatalmas várak, erődítések, híres múzeumok, (élén a világ egyik legnagyobb és leggazdagabb gyűjteményét felvonultató a Pradó-val),  az elegáns kastélyok,  festői kisvárosok és a pazar műemlékben gazdag nagyvárosok, (elsősorban Madrid, Barcelona, vagy  a lenyűgöző „aranyháromszög”: Granada, Cordoba, Sevilla), az ősember csodás sziklarajzai,  Gaudí lélegzetelállító Sagrada Famíliája, és még számtalan csoda várja a Spanyolországba látogatókat.

A városnézésbe, múzeumlátogatásba, megfáradt turista pedig felüdülést lelhet a csodálatos tengerparti strandokon, a kellemes, hangulatos vendéglőkben, illetve speciális élményeket szerezhet a  fieszták, bikaviadalok, fesztiválok sokaságán, melyeken átérezhetjük milyen érzés is igazán spanyolnak lenni.

Praktikus, pontos, és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket érdekes fotóanyag és térkép-illusztráció tesz teljessé.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék