Dekameron Könyvkiadó

SZARDÍNIA (Perneki Gabriella)

SZARDÍNIA (Perneki Gabriella)

Sajnos teljesen elfogyott, NEM RENDELHETŐ!

Több részlet


2 840,00 Ft


Szardínia szigete valóságos gyöngyszeme a Földközi-tenger medencéjének. E könyv segít abban hogy a magyar turisták kedvet és értékes segítséget kapjanak egy varázslatos szardíniai nyaraláshoz. És egy pompás, életre szóló élmény birtokába kerülhessenek!

 

A sziget az ókorban ismert és fontos hely volt, s a későbbi történelem során is jelentős szerepet játszott, az utóbbi évszázadokban azonban mintegy kiesett az érdeklődés köréből.

Ennek köszönhetően Európában szinte egyedülállóan megőrizte természeti szépségeit, állat-és növényvilágát, valamint sokszínű kultúráját.

 

Az itt élő sokféle nép – szárdok, olaszok és katalánok – ma is hűen ápolja nyelvét és hagyományait.

A sziget nyugalmát, természeti szépségeit –  és nem utolsó sorban a közelségét, hiszen mintegy kétszáz km-re van az Appennin-félszigettől – ma újfent felfedezték, s Szardínia a gazdagok, a nemzetközi hírességek és a még létező arisztokrácia kedvelt üdülőhelyévé lett. Ennek ellenére itt jól érezheti magát a vékonyabb pénzű turista is – a luxusszállodákon kívül számtalan olcsó kemping és kellemes, lakájos, kis panzió várja a látogatókat –, s megtalálja azt a nyugalmat, szépséget és boldogságot, amely Európa többi helyén sajnos már hiányzik.

Útikönyvünk kifejezetten a magyar turistákhoz szól, szerzőnk elsősorban az ő igényeiket vette figyelembe.

A tájékozódást részletes és aktuális információk, valamint térképek segítik, a színes melléklet képei pedig ízelítőt adnak a varázslatos sziget tájairól, emlékeiről és kultúrájáról.

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék