Dekameron Könyvkiadó

SZLOVÉNIA (Szőnyi Attila)

SZLOVÉNIA (Szőnyi Attila)

Szlovénia ma már nem csak „átutazó” ország, hanem hihetetlenül szép és változatos célország!

(Szerző: Szőnyi Attila)

Több részlet

Internetes ára:
2 070,00 Ft

3 450,00 Ft

internetes ár: - 40 %!


Nyáron és télen, tavasszal és ősszel egyaránt használható új, első kiadású praktikus útikönyvünk nagy érdeklődésre tart számot, hisz ma ismét tömegek utaznak a   gyönyörű  Szlovéniába.

A kötet részletesen bemutatja az egész pompás, változatos országot. Megismerteti az utazókat az ország különleges természeti szépségeivel, barlangjaival, régi, gyönyörű történelmi városaival stb., kiemelt szerepet juttatva a közkedvelt és népszerű turistacélpontoknak!  Így remekül bemutatja például a világhírű Postojnai- és a Skocjani-barlangokokat, Ljubljanát, Maribort! Különösen nagy figyelmet szentel a síterepeknek!

A kötet bővelkedik az általános, hasznos, gyakorlati tudnivalókban.

Mind a nyári, mind a téli sportok kedvelői részletes tájékoztatókat kapnak!

Nélkülözhetetlen információkat nyújt a tengeri strandokról, a vadvízi evezés lehetőségeiről  és a remek síterepekről.

A nyaralni, fürdőzni vágyók, a téli sportok kedvelői, a síelők, a gyógyfürdők, a well-ness szerelmesei, a kajakozók, raftingolók, a különleges természeti szépségek, barlangok  kedvelői minden nélkülözhetetlen, aktuális, pontos információt megkapnak!

E remek útikönyv megismertet minket minden látni- és tudnivalóval. Praktikus, pontos, friss és nélkülözhetetlen tudnivalókat, kitűnően eligazító ismereteket, információkat nyújt, melyeket friss, gazdag és igazán remek fotóanyag és térkép-illusztráció, tesz teljessé, s mindezt  az áttekinthető, jó felépítés teszi nagyon könnyen használhatóvá.

A kötet elsősorban a magyar turisták számára készült, az ő igényeik, lehetőségeik figyelembevételével, de gondolva mind a szerényebb, mind pedig a sok lehetőséggel bírókra egyaránt!

KIEMELTEN AJÁNLJUK autós turistáknak, a tengerpart szerelmeseinek, raftingolóknak,  vadvízi evezősöknek,

és  a síelés szerelmeseinek!

Kosár  

(üres)

Új könyvek

Jelenleg nincsen új termék